MŠ a Jesle
ZŠ 1. stupeň
ZŠ 2. stupeň

WONDERLAND ACADEMY

Charitativní projekt – Krabice od Bot

Vážení rodiče, 

jsme již v polovině listopadu a děti se pomalu začínají vyptávat, kdy už budou Vánoce. S velkým očekáváním v očích nám povídají o tom, co by si přály pod stromečkem. Bohužel dokonce i v České republice žije mnoho dětí, jejichž rodiče se nacházejí ve složité životní situaci a nemohou svým milovaným dětem koupit krásný dárek, anebo dokonce dětí, které rodiče vůbec nemají. V čase Vánoc na takovéto smutné osudy často myslíme a mnohdy nás napadne, že bychom jim chtěli nějak pomoci. Právě tato solidarita nás přivedla k nápadu zapojit se do projektu pořádaného Českobratrskou evangelickou církví nazvaném „Krabice od bot“ a požádat i vás, zda byste se do něj zapojili s námi. Budete mít jedinečnou možnost stát se Ježíškem pro dítě, které to jistě ocení a Vás dobrý skutek zahřeje u srdíčka. 

Postup je jednoduchý. Najdete prázdnou krabici od bot. Rozhodněte se, pro koho bude určena. Pro chlapce? Pro dívku? A v jakém věku? (0-17) Stáří a pohlaví potom napište na štítek. Každý rok je nám připomínáno, že nemáme s dárečky zapomínat také na starší děti, pro které je každý rok méně dárečků, než pro ty mladší Naplňte postupně krabici věcmi, které by dítěti udělaly radost. Pastelkami, sešity či bloky na kreslení, hračkami, hezkým tričkem, bonbóny, co vás a děti napadne… Na vrch můžete přidat fotografii a třeba i vánoční pozdrav. Až bude krabice plná, hezky ji zabalte, navrch nalepte štítek. Přineste ji pak do školky nejpozději do středy 30.11.2022. My pak dárečky doručíme do sběrného místa. Tímto jednoduchým způsobem můžete připravit pro někoho nádherné vánoční překvapení. 

Více informací o tomto projektu naleznete zde: https://www.krabiceodbot.cz/ 

Děkujeme, že se s námi zapojíte do tohoto nádherného projektu. 

Wonderland Tým 

Další články

22.-26.7.2024 Drahokamy světa

Když přemýšlíme o drahokamech, můžeme se ptát, odkud pocházejí, jaký je význam jednotlivých drahokamů, jaké mají léčebné využití, a jak se vyrábějí. Tento týden se

Číst více »

WONDERLAND ACADEMY